Praktische info

 • Vastleggen van activiteit en datum:
  Een activiteit op maat aanbieden, vraagt voorbereiding. Wij doen dit ook op vrijwillige basis. Daarom is het niet altijd even gemakkelijk om een geschikte datum te vinden voor alle partijen. Dus, vroegtijdig een datum en activiteit vastleggen (3 maand vooraf) is een must.
 • Begeleiding:
  Wij zorgen voor het materiaal en het goede verloop van de activiteit. Het randgebeuren (opvang deelnemers, drank, eten, vervoer, eventuele andere activiteiten, wc, EHBO, …) is ten laste van jullie. Gelieve bij groepen met kinderen minstens 1 begeleider ter beschikking te stellen per deelgroepje.
 • Terrein:
  Er dient zelf gezorgd te worden voor een aangepast terrein. Zorg wel dat je met alles in orde bent (vb. eventueel cont(r)act met eigenaar). Het terrein dat jullie nodig hebben, is afhankelijk van jullie vraag (en wordt ook besproken met ons). Indien nodig zorgen wij voor een aangepast terrein.

Om een teambuilding te verwezenlijken, raden we steeds aan om weg van ‘de dagelijkse sleur’ een locatie te zoeken (dus weg van het klaslokaal, de werkruimte, …). Je zal merken dat dit de teambuilding heel wat effectiever maakt.

 • Verzekering:
  De activiteiten en de begeleiding zijn verzekerd via Krioel vzw. Als de groep deelneemt aan één van deze activiteiten, is zij verplicht een verzekering af te sluiten voor haar deelnemers aangepast aan de activiteit (of te informeren of de deelnemers voor zulke activiteit door jullie verzekering gedekt wordt). Graag zouden wij hiervan een kopie hebben.
  Eventueel kan Krioel vzw ook voor de verzekering van de deelnemers zorgen.
 • Verloren of beschadigd materiaal:
  Heel wat materiaal dient voor het veilig verloop van de activiteit en om de veiligheid te waarborgen van de deelnemers. Indien de groep of een deelnemer materiaal beschadigd of verloren doet, dan zal deze zelf de kosten moeten dragen.
 • Kledij:
  Zorg dat jullie kledij aangepast is aan de activiteit en het weer.
  Stevige loopschoenen of wandelschoenen, sportieve kledij dat tegen een stootje kan (zand, water, vuil). Laat waardevolle spullen zoals juwelen (oorbellen, kettingen, ringen, horloge, …), gsm, muziekdragers, … liever thuis.
  Bij slechter weer is het aan te raden eventueel reservekledij mee te brengen.
  Voor dames (en heren) met lange haren. Bij de meer avontuurlijke activiteiten is het beter je haren bij elkaar te binden, zodat deze de activiteit niet kunnen hinderen (eigen veiligheid).
 • Respect voor de natuur:
  “We laten onze omgeving in een betere toestand achter dan dat we ze gevonden hebben”.
  We willen hier niet te belerend overkomen, maar het is belangrijk om de deelnemers hiervan te blijven motiveren om onze natuur te respecteren. Wij doen dit ook!
 • Prijsafspraken:
  Het is een moeilijke vraag om hier direct op te kunnen antwoorden. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren: type activiteit, de verzekering, het nodige materiaal, … Ondanks dat de medewerking gebeurt op vrijwillige basis, vragen wij dus een vergoeding voor het gebruik van materiaal en voor de nodige verzekering.
  Afspraken dienaangaande worden gemaakt na een gesprek en plaatsbezoek.
 • Wij denken aan jouw privacy:
  Jouw gegevens worden beschermd. Dat betekent dat we jullie (adres)gegevens enkel gebruiken voor e-mailing of briefwisseling voor jullie activiteit of in de toekomst informeren over vb. bekendmaking nieuw programma. Dit zal niet meer dan 1 keer per jaar zijn. Deze gegevens worden nooit doorgegeven zonder jou toesteming.
  Op de activiteit, door jullie georganiseerd, zullen er foto’s genomen worden. Deze worden mogelijks gebruikt op de website van Krioel vzw, facebookpagina van Krioel vzw en/of promostand van Krioel vzw. Willen jullie zelf al deze foto’s hebben, geef een seintje en sturen deze naar jullie op. Willen jullie helemaal niet dat er foto’s van jou verschijnen, laat het dan ook zeker weten.

Scroll to Top