Ons aanbod

Avontuurlijke activiteiten met uw vereniging, instelling, school, collega’s, vrienden, familie, …

Standaard worden onze activiteiten uitgewerkt om outdoor in een bos of een park te doen.

Ze zijn voorzien voor (deel)groepen van 8 tot 12-tal personen en een duurtijd van gewoonlijk een 2-tal uur.

Per aanvraag is de richtlijn minstens 15 en maximum 50 deelnemers.

Maar eigenlijk, mits wat creativiteit kunnen we onze programma’s zowel wat betreft locatie, duurtijd als aantal deelnemers aanpassen.

Wat wel van belang is, zijn jullie doelstellingen en het gewenste concept. Samen zoeken we dan naar de juiste oplossing voor jullie evenement.

 Meestal gebeuren de voorbereidingen voor de activiteit in de voormiddag zodat in de namiddag of ’s avonds de activiteit voor de deelnemers kan plaatsvinden.

Voor een halve dag, een hele dag of een gans weekend. De minimumduur is gewoonlijk 2 uur. Meestal gebeuren de voorbereidingen voor de activiteit in de voormiddag zodat in de namiddag of ‘s avonds de activiteit voor de deelnemers kan plaatsvinden.

Een activiteit op maat aanbieden, vraagt voorbereiding. Wij doen dit ook op vrijwillige basis. Dus, vroegtijdig een datum en activiteit vastleggen (3 maand vooraf) is een must.

De activiteit kan en mag doorgaan op een door jullie gekozen plaats.

En dit na terreinverkenning en -bespreking door ons (is natuurlijk afhankelijk van jullie activiteit). Zorg ook dat jullie in orde zijn met eventuele cont(r)acten met de eigenaar van het terrein.

Vinden jullie zelf geen geschikte plaats? Geen probleem. Krioel vzw heeft een eigen bos, gelegen in een rustige uithoek van Vorselaar. Jullie activiteit kan zeker in dit mooi stukje groen plaatsvinden.

Als rode draad doorheen het gebeuren kunnen activiteiten in een thema verwerkt worden. Jullie hoeven zelf niet te acteren of te verkleden (al mag dit natuurlijk wel).

En dit allemaal op maat van de groep zodat iedereen mee kan doen, samen kan beleven!

                   


Scroll to Top